fbpx

За нас

``ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ`` ООД

„ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ“ ООД е съвременно биотехнологично предприятие, специализирано в производство на пробиотични хранителни добавки и стартерни култури за хранителната промишленост.

В продуктите на „ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ“ ООД са включени добре проучени щамове, изолирани от природни източници в България. Функционално-здравословният им ефект е научно подкрепен с лабораторни и клинични проучвания. Щамовете са под патентна защита в колекцията на Националната Банка за Промишлени Микроорганизми и Клетъчни Култури, София.

„ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ“ ООД е в регистъра на българските фирми, отговарящи на европейските стандарти за безопасност и качество на храните. Сертифицирана е за износ в САЩ, Канада, Русия, Япония, ЕО и др. Одобрена е като производител на БИО (ORGANIC) РАСТИТЕЛНИ ПРОБИОТИЦИ, които произвежда за българския пазар и за износ не само под своята марка GENESISR. Vegan Probiotic от серията RadianceR Platinum на CVS Pharmacy – САЩ и растителния пробиотик под марка PROVIOTICR са разработени и се произвеждат от „ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ“ ООД

WEB: http://genesis-bglab.com/bg/

Меню