Бъдете наш партньор

Бъдете наш партньор и продавайте продуктите на Genesis във Вашия магазин

Ако имате, аптека, дрогерия или магазин и искате да предлагате здравословни и полезни продукти, в продуктовото портфолио на Genesis, ще намерите само такива продукти. Бъдете наш партньор!

Ние предлагаме високо качество на закваски и пробиотици. Вашите клиенти, ще могат да заквасват, както краве мляко, така и ядкови млека, което прави закваската силно предпочитани и от Веганите.

Кои сме ние/Повече за нас:

“Генезис лаборатории” ООД е съвременна биотехнологична фирма, специализирана в разработването и производството на концентрирани лиофилизирани стартерни култури за хранителната промишленост. Фирмата е създадена през 1992 г от водещи в тази област специалисти. Централният офис и научно-производственната база се намират в София.

„ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ“ ООД е в регистъра на българските фирми, отговарящи на европейските стандарти за безопасност и качество на храните. Сертифицирана е за износ в САЩ, Канада, Русия, Япония, ЕО и др. Одобрена е като производител на БИО (ORGANIC) РАСТИТЕЛНИ ПРОБИОТИЦИ, които произвежда за българския пазар и за износ не само под своята марка GENESISR. Vegan Probiotic от серията RadianceR Platinum на CVS Pharmacy – САЩ и растителния пробиотик под марка PROVIOTIC са разработени и се произвеждат от „ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ“ ООД.

ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ ИЛИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ: 0899 840 902

Адрес

1574, София, ул. Спътник №19,

Телефон

+359 899840902

Email

genesis@abv.bg

Меню